JOM KLIK SINI..

SUPPORT THIS TALENT . MADE IN MALAYSIA 100%

SUPPORT THIS TALENT . MADE IN MALAYSIA 100%
SISSY IMANN . THE MUSIC MAKER . NI LA PENYANYI LAGU MUNGKIN KAMU (OST EKSPERIMEN CINTA) YANG DEKAT TV3 TU .

CLICK ME

Saturday, 31 May 2014

Why oh why



?
I x nak buang masa..
Jgn buang masa bahhh..




JOM DENGAR DAN TENGOK VIDEO NI.... NABILA RAZALI / NABILA AF2013 COVER LAGU .. SEDAP GILERRR ...



 Watch this awesome video..

THE VOICE OF NABILA AF / NABILA RAZALI / NABILA AF2013

ada 9 lagu dalam 1 video...  sgt awesome..
ada lagu Sesungguhnya (Raihan), Ku Mohon (sheila majid)
dan banyak lagi... semua best!

Awesome sgt suara NABILA ..
tak caya cuba dengar!!




sedapkan suara dia...
adore ok..!! :))


kalau tak boleh view video tu
means uols kene bukak blog ni pakai lappy
or pc...











apa2 pun jgn lupa FOLLOW

Official BellanisticFans di FB.. 

Twitter NABILA 
@nabilaAF2013

Instagram Nabila
@nabila.razali

FB
Nabila Razali 





Saturday, 24 May 2014

A hectic day..

Hari ni I gi tukarkan kasut Herbie
Untung la dia.. Dpt 4 biji kasut baru..
Haha.. :) 


It cost me.. RM1360 ..
Skali ngan absober baru..
Major allignment..
And ada satu benda tu I tak sure apa nama dia..


Ok la..so I x perlu risau sgt pasal tayar..
Sebab I kan selalu drive long distance sendiri.. 
Nanti kalo tayar meletop ke apa ke.. 
Susah plak kan.. 

So better mencegah sebelum berlaku..
Sediakan payung sebelum hujan!!


Bila dah ganti absober , baru lah ok sikit.. 
Rasa mcm kete baru..haha.. 
And bunyi pun dah hilang...
By the way I jumpa Daus AF td 
dkt Pesta Pantai Belia di Esplanade..
Gigih I cari dia.. 


Haha sebab selalu berkomen dekat IG kan..
And sempat bg gift  kat dia..
 


Friday, 23 May 2014

Tak ada tenaga je rasa


Hari Jumaat 
start cuti.. 
tp hari ni mmg lemau..
mujur time exam.. tak perlu cakap banyak..

Anyway.. selamat bercuti..
23 Mei - 15 Jun
lama kan..

tp I ada buat kelas..


#gigih













Thursday, 22 May 2014

Amazing




"#Capricorn’is are serious people 
but if you can open them up to their warmer side,
 you will be rewarded with an amazing person"


Marking Paper



Baru lepas marking paper Maths..
Byk nya careless si Emelda tu..
Takpe.. Masih boleh adjust lagi dia


Sambil tu klik klik.. 

 
kat atas ni paper Emily...
awesome.. dpt A... 

kalau saya.. dpt A subjek Matematik..
gila tak excited!! 

ok .. nanti cikgu bagi hadiah...
semakin meningkat... Alhamdulillah :)




Tuesday, 20 May 2014

EXHAUSTED



 I am somewhat exhausted...
I wonder how a battery feels when it 
pours electricity into a non-conductor?

I'm so exhausted and yet I feel like I'll never sleep again..
Exhaustion without reward is torture.. !@#$%

It was hell to be so tired,

and..

and...  I think I'm chronically exhausted..







Monday, 19 May 2014

Dah jumpa

Apa yg dah jumpa..
Ader laa...
:)

JADUAL WAKTU FIFA WORLD CUP 2014 WAKTU MALAYSIA & WORLD CUP WALL CHART . Round Of 16



Ni dia.. jadual lengkap Piala Dunia 2014 mengikut waktu Malaysia :) Can't wait... I sokong Spain, Argentina, Netherland and Germany :))






Sunday, 18 May 2014

Gotcha!!



Bella da jumpa blog ni..
Tp bella x tau siapa admin kan?
Ke bella da tau?

Saturday, 17 May 2014

Hilang Ingatan.. Helppp

Tiba2 lost memory.. Haha nak beli ink printer... Pastu lupa apa kod ink.. And printer Canon series apa... 

Dah dpn kedai ni..

Feeling2 Ana Raffali and Najwa Latif

Semalam punya cerita....
I main gitar letrik..
Mmg gila best feeling dia..
Gambar tu mmg saje I blur kan..
Well u know .. I x suke expose diri..
:)
Biar la x dikenali...
Lagi suka mcm tu..
And mmg suka keje blakang tabir..
Kalo kat tmpat keje..
I la photographer..
Sebab tu gambar I xde
dlm setiap aktiviti... :)

Friday, 16 May 2014

Gotcha!!



Finally... :)



by the way happy teachers day!!


Thursday, 15 May 2014

Wednesday, 14 May 2014

Jangan Dgr Cakap Orang



Jangan dengar cakap orang..
Ni la masalah orang kita..
suka dgr cakap orang..


Mulut orang mmg mcm api
nganjing sana sini...


 

Nabila AF2013 / NABILA RAZALI

Finally u are there..!
At Suria FM..
So proud to be one of OfficialBellanisticfans..
VOTE FOR KATAKAN SAJA!!!
#awesome

Headache

Pening...
Stress...

I'm so happy for that.. Terharu

Tgh hari td..
Dgr good news..
Bella kene invite jd guest
Dkt stesen radio X!!

Tak sia2 request and vote lagu dia..
Pedulilah org nak kata apa.. Huhu
I'm so happy for that..
Hope dia pun happy jgk..

Sgt bersyukur..
Terima kasih Allah..
TanpaMu.. Siapalah kami..
Semuanya berkat pertolongan Mu..

(Terharu)

Sunday, 11 May 2014

Kalau saya nak


Kalau saya nak..
Saya boleh je..

Mengalah bukan kalah


Always want to be no. 1
Tp ada sesetengah perkara..
kene bg peluang dkt org lain.. :'(

Org tu plak x reti berterima kasih..

Saturday, 10 May 2014

Rahsia

Awak ada rahsiakan sesuatu dr saya?

Mcm ada 'sesuatu' ...

Orang luar

Kadang lupa..

I org luar..

Ya.. Sometimes I feel like that..
Lain rasanya...

I dont know lah kenapa rasa mcm tu...

Terasa asing..
And rasa mcm..

Aaaa susah nak buat ayat..
Susah nak terangkan..

Rasa mcm x diperlukan pun ada..



Jika teringat tentang dikau

Miss u..
I tgh jaga bdk2 camping...
Sini ada cekgu ensem dowh..
Haha

Gurau

Macam mane korang marah? Frust?

Kalo I...
Diam je....
And keluar bersiar2..karoks ke..

Kalo x diam... Membebel la
Sambil tunjuk perasaan..
Time marah.. Kuar la perkataan
yang ... Kasar..

Normal la..

Jgn main2 wooo...

Kadang2 bleh la sabar...

If tgh frust sgt2 pasal sesuatu..
The best one is... Pegi shoppingggg

DJ..retis je semua.. Bosan

Kesian sapa yg blaja Mass Com
Atau bidang2 berkaitan komunikasi and dJ...

X dpt keja dkt radio Era...
Radio Era amik retis2 je..
Kelulusan x diperlukan..

Mmg kesian..
Adilkah itu??

Bosan dowh!!
Tgk tv, muka Nabil.. Elfira Loy..

Bukak radio.. Suara Nabil lagi.. Suara  Elfira lagi... Thats why industri hiburan kita tak berkembang... Asek org yg sama je..

Bosan

Dj plak main lagu yg sendiri suka dan tak ikut selera pendengar. Bias!!!

Dah la hotfm .. Siang malam carta!!

Kan bagus kalo buat seminggu sekali je...

Macam mana la lagu lain yg xde dlm carta nak femes ..kalo setiap hari lagu sama je dlm carta tu...

Mmmm...

I try to tell you what I'm feeling, but how do I when all words fail?

Friday, 9 May 2014

Sejiwa ke tak?

Tak kan...?

Kalau sejiwa...
Dia akan cari kita 
And kita pun akan cari dia
Kalo dia xde..

Tp x semestinya..
Sometimes.. Ego punya pasal..
Sanggup biar je lama2..

Tetibe je..

Penuh dengan elemen kejutan..

Well..
I x suke org sepraiskan I..

Tp I think I pun suke buat kejutan..
Contoh..

Masa beli kete dulu.. X bg tau family pun..

Tup tup ada kete warna hitam parking dlm rumah.. Muahahahaha

Terkejut family..

And.. Banyak lagi kejutan2 yg lain..
Ehehehe

Awesome!!!

Thursday, 8 May 2014

Ok fine!!

!!!

What The

I tgh guna satu benda..

Tiba2 ada seseorg amik benda tu..
Tanpa minta izin... X cakap apa2... And selamba je guna benda tu...

Korang x rasa ka tindakan tu biadap!!!

Omg..xpe..  Sabar..

Wednesday, 7 May 2014

Tips Belajar Audit

Sapa sini budak Account?
Kompom blaja audit kan?

Nak share pengalaman belajar Audit..
Saya dpt markah terbaik Audit peringkat degree...

Kire terbaik la sebab 70% of my coursemate kene repeat paper itu.. Kesian dorang... And I dpt B+

Kalau nak tau Audit tu killer paper!!

Nak blaja audit kene bg 200%!!
Kalo setakat baca... Tanpa buat nota dan fahamkan... Lupakan saja!!!!

Nak lulus. Kene faham betul2 apa yg dibaca!!! Tu je rahsianya.. Dan harus buat nota ringkas sendiri..

Perbincangan dgn pensyarah pun perlu.. X faham kene tanya!

Itu yg saya amalkan..!!
Dulu siap blaja pakai email dgn my lecturer!!!

Lecturer membantu! Alhamdulillah..

Lulus!! Dan x payah repeat!!

Selamat mencuba!!

Bola!!

Kenapa mesti sibuk2 kutuk club lain..
Club sendiri pun x jadi juara EPL.. Sibuk kutuk club org...

Hahaha kempunan piala dah lama la katakan.. (Loserfool)

Kempunan dan terus kempunan..
Kesiannnn..

Aku perhatikan je fans libepul nganjing dkt fb... Ngutuk ManUtd...!


Wordless Wednesday

Tahun ni x same kursus dah dgn u kot.. :'(

And I miss that moment when we are in the same group... I seat next to u... And i fill safe...

I MISS U .... MY MR. R