JOM KLIK SINI..

SUPPORT THIS TALENT . MADE IN MALAYSIA 100%

SUPPORT THIS TALENT . MADE IN MALAYSIA 100%
SISSY IMANN . THE MUSIC MAKER . NI LA PENYANYI LAGU MUNGKIN KAMU (OST EKSPERIMEN CINTA) YANG DEKAT TV3 TU .

CLICK ME

Tuesday, 27 June 2017

Semalaman yang ... sadis

Malam td adalah malam paling sadis..πŸ˜”πŸ˜°
Aku tido kul 3.30 kul 4.00pagi centu
Dlm keadaan yg .. berendam air mata..πŸ˜°πŸ˜”
Entah la.. susah utk diterangkan apa sebabnya di sini..


Bangun pagi awal.. celik2 mata .. sambung nangis.
Aku cari kotak .. sebab nak kirim something buat orang jauh. 


Sambil "oter" kotak yg kecil itu . Nak dibesarkan sedikit sebab x muat .. sempat aku nangis lagi..
Teresak2 tangisan aku .. aku nak siapkan awal. Esok x payah susah2 dah.. biasa la aku.. x suka buat benda rushing.. aku mesti prepare awal ..


Org bukan tahu apa berlaku pada kita.. 
Kita nangis .. x siapa tahu..
Sedih jd org jauh.. selalu dilupakan..
Lebih2 lagi pada saat penting dlm hidup mereka.. πŸ˜”πŸ˜­


Last aku mengalami situasi ini ialah pada tahun 2013 kalau x silap.. i hate this situation..πŸ˜”πŸ˜­ ya.. rasanya sama mcm dulu. Susah untuk diterima kenyataan ini...



And now mata aku pedih.. aku xde mood nak pegi beraya. Janji pukul 2.. bersiap pun belum.. rasa malas pun ada nak join dorang.. 


Aku harap aku okay...
Aku harap aku boleh move on..
Aku harap malam ni lepas tido..,
Otak aku kosong.. dan bangun esok pagi
dalam keadaan segar dan happy mcm selalu!



Kuatkanlah semangatku utk meneruskannya Ya Allah!




No comments: